IMG_2171

Вилата снимана от към вътрешния двор

Цени и условия за декемврийски празници 2018 година
Нова Година – къщата вече е резервирана
8-ми декември – 450 лв. на нощувка (минимум 2 нощувки) 
Коледа – 400 лева на нощувка (до 2 нощувки) – 350 лв. (над 2 нощувки) 

Местоположение: Едно от най-големите предимства на вила за гости „Релакс“ е нейното разположение. Тя се намира на 10 минути пеша от центъра на кв. Острец – най-хубавият квартал на град Априлци. Къщата е разположена на края на улица „Мазалат“ – близо до центъра, но и достатъчно далеч от хорския шум. Вилата е позиционирана на високо, тихо и изключително живописно място. Достъпът с кола и пеша е лесен. Адресът е гр. Априлци, кв. Остец, ул. Мазалат 1. 

Стаи: Вила „Релакс“ разполага с 4 апартамента, 1 стая и 1 президентски апартамент. Капацитетът на къщата за гости е 18 души + 4 допълнителни легла за големи компании. Могат да се наемат поотделно апартаменти или да се наема цялата. Апартаментите се състоят от две стаи със самостоятелна баня с тоалетна, а президентският апартамент – с две спални, голямо общо помещение и баня с тоалетна. Всички апартаменти разполагат с тераса с изглед към планината. В един апартамент могат да се настанят между 2-ма и 4-ма души. Те разполагат с една спалня и с един хол, в който има диван, който се превръща в двойно легло. Перфектни са за двойки, семейства с деца и млади компании. Единичната стая разполага с две отделни легла и самостоятелна баня с тоалетна. Всички помещения са широки, светли и приветливи, като са обзаведени с хубави нови мебели, които ще увеличат усещането за комфорт.
Всички помещения са оборудвани с климатик и телевизор. В цялата къща се хваща свободно Wi-Fi.

_DSC0273

Огомен хол и кухня за всички гости: Къщата разполага с огромно общо помещение, което изпълнява функцията на хол и кухня. То е свободно за всички гости на вилата и е особено подходящо за големи компании. Помещението разполага с напълно обзаведена кухня с всички необходими електроуреди и посуда, осигурени, за да може всеки, който желае самостоятелност, да може да готви без никакви затруднения. Голямата стая разполага с маси, столове, дивани и камина, като предразполага за абсолютен комфорт. Отделно, за купонджиите, холът е оборудван с голям LCD телевизор, мощна озвучителна и караоке система с набор от хиляди български и англоезични хитове. През студените месеци за Вашия уют е осигурена и прекрасна голяма камина. Всички допълнителни услуги – дърва за камината, озвучителната и караоке системата, използването на напълно обзаведената кухня и други – не се заплащат допълнително.

IMG_2199Басейн: През топлите месеци в двора на вилата се предлага безплатен басейн с чадъри и шезлонги.

Паркинг: Вила за гости „Релакс“ разполага с  седем паркоместа, като около къщата има възможност за свободно паркиране на още автомобили.

Двор: Къщата предлага на гостите си и свободно използване на голям затворен двор, от който се открива гледка към сърцето на Стара планина и върхове като Ботев, Марагедик, Острец и други. Дворът е перфектен за почивка, детски игри и барбекю. Той разполага с красива цветна градина, големи тревни площи, шезлонги, маси.

Прекрасен двор

Барбекю и пещ: На разположението на нашите гости е осигурено затворено барбекю, оборудвано с всичко необходимо – маси, посуда, столове, голяма скара на дървени въглища и т.н. Идеално за събиране на компании и приготвянето на всякакви местни деликатеси. За най-големите кулинари пък е изградена пещ, идеална за приготвянето на печени агънца, прасенца, кокошки и всичко останало. Използването на пещта е единственото нещо в къщата, което се доплаща, като гостите поемат единствено разходите по количеството дърва.
Всички гореописани услуги и условия са включени в нашите наистина атрактивни цени. Гарантираме, че няма място, на което да получите такива удобства, уют и комфорт за подобно заплащане! Вижте го тук:

Цени от 1 април до 1 октомври

Дни на престойЦени на апартамент
* за деца до 3 години не се заплаща
за деца до 10 години 50% отстъпка
Цени за наем на цялата къща
* къщата е подходяща за между 10-18 души с възможност за 4 допълнителни легла
За една нощувка:Апартаментите се дават за минимум две нощувки.По запитване
До две нощувки:Един или двама : 50 лв.
Трима души: 60 лв.
Четирима души: 70 лв.
300 лв. (цената е за до 18 души)
Над две нощувки:Отстъпки в зависимост от дължината на престоя.Отстъпки в зависимост от от дължината на престоя.
Национални и официални празници:Минимум 2 нощувки цяла къща 450 лв.

Конфигурации за настаняване

(всички наели помещение имат право да използват общите части на къщата - хол, обзаведна кухня, двор, барбекю, паркинг и басейн)
Вид апартамент:Апартамент с тераса и планински изглед (3 на брой)Апартамент с две спални (1 на брой)Луксозен апартамент (1 на брой)Двойна стая (1 на брой)
Брой стаи:Спалня, всекидневна, собствена баня и тоалетна Две спални, собствена баня и тоалетнаДве спални, един хол с кухня, собствена баня и тоалетнаЕдна спалня, собствена баня и тоалетна
Легла:King-size двойно легло в спалнята.
Удобен диван-легло в хола.
King-size двойно легло в едната спалнята.
Две единични легла във втората спалня.
King-size двойно легло в спалнята.
Две единични легла във втората спалня.
Две единични легла.
Брой гости:До 3-ма възрастни или семейство с до 2 деца. До 4-ма възрастни или семейство с до 2 деца. До 4-ма възрастни или семейство с до 3 деца. До 2-ма възрастни или възрастен с дете.