Зимен залез, заснето от алеята над вила „Релакс“

Здравейте! Вие се намирате в сайта на семейната къща за гости „Вила Релакс“ Априлци. Предполагаме, че сте попаднали при нас, търсейки подходящо място за Вашата почивка. Е, щом вече така или иначе сте тук – отделете няколко минути и прочетете историята ни и 5-те причини, заради които трябва да ни посетите!

Защото е тихо и красиво!

„Вила Релакс“ се намира в китния квартал Острец на улица, която е отдалечена от други туристически обекти и каквато и да е било шумотевица, от която, сигурни сме, Вие бягате. Единственото, което ще чуете, отсядайки при нас, са птиците, шумът на близката гора и ромоленето на малкото поточе, намиращо се на стотина метра от къщата. Вилата за гости е сгушена в сърцето на Балкана, а от градината и терасите ѝ се открива прекрасна гледка към целия квартал (тъй като ние сме в най-високата му част!) и върховете Острец, Марагедик и Ботев. Това прави семейния хотел страхотно място за хора, които искат да си починат от натовареното ежедневие, да се потопят в уютна приятелска или семейна обстановка, да се разхождат из природата или просто да се отпуснат на верандата с хубава книга в едната ръка и любимо питие в другата.

IMG_2166

Частичен изглед към нашата прекрасна градина

Защото можете да вдигнете купон и е подходящо за всякакви компании!

В същото време „Вила Релакс“ Априлци е перфектното място за веселяшки компании и купони до зори. Тя разполага с огромен хол, в който могат да се съберат без проблеми до 30 души, с маси в красивата градина и голямо обособено барбекю. Къщата е оборудвана с голям телевизор, мощни тонколони и караоке система. А най-хубавото е, че няма кой да Ви безпокои и да се оплаква от шума. През годините сме посрещали всякакви компании – от спокойни семейства с деца – до студенти, празнуващи своя празник. Нашата къща е направена така, че всеки да се чувства комфортно в нея. Във „Вила Релакс“  можете както да се радвате на спокойна почивка, така и да създадете невероятни парти спомени. В семейното ни хотелче ще се почувствате добре и докато играете настолни игри, и докато седите в прегръдките на любимия човек на приглушена светлина в удобния диван пред камината.

IMG_2195

Част от големия общ хол на вила „Релакс“

Защото ще имате чувство за уют!

Може би най-голямото предимство на семейната къща за гости „Вила Релакс“ Априлци е уютът. В повечето хотели винаги трябва да се съобразявате с ред фактори като собственици и обслужващ персонал, затваряне на кухнята, невъзможност да си внасяте собствена храна и питиета и какво ли още не. Е, при нас не е така! Ние Ви даваме възможността да се почувствате толкова уютно, колкото у дома си. Къщата е оборудвана с напълно функционираща кухня с модерни уреди, голям хладилник и кухненски прибори и съдове, с които можете да сготвите каквото си пожелаете. На двора пък има две барбекюта на дървени въглища, на които стават най-хубавите ребърца и пържоли. За най-големите чревоугодници пък сме приготвили и пещ за агънца и прасенца. Нямате никакви ограничения относно това какви напитки и храни внасяте и консумирате, какво правите в къщата, в колко часа ставате, пристигате и си тръгвате. Всичко зависи от вас!

IMG_2143

Една от нашите спални

Защото е приятно, стилно и чисто!

Самата къщата за гости „Вила Релакс“ се разполага на 3 етажа като предлага пет двойни стаи, един президентски апартамент и една единична стая. Всички те са стилно и семпло обзаведени с нови и удобни мебели, изключително чисти и добре поддържани. Всяка стая има климатик, телевизор, собствена баня и тоалетна, тераса. Къщата разполага с голяма градина, маси навън, специално обособено барбекю, пещ за агънца и прасенца, летен басейн и какво ли още не. Снабдена е с напълно функционираща и обзаведена с всичко нужно кухня и голям хол. Има удобни дивани, огромна маса и прекрасна камина. За най-големите купонджии сме осигурили караоке с набор от хиляди песни, заглушителна озвучителна система и огромен телевизор, на който можете да гледате всичко. Да продължаваме ли? Ако не ни вярвате – просто вижте снимките!

DSC01935

Любомир Панайотов – собственик на вила „Релакс“

Защото ние влагаме любов в това, което правим!

Семейната къща за гости „Вила Релакс“ Априлци е малък семеен бизнес, който е наша собственост – семейство Панайотови от град Варна. Къщата е изцяло построена и инициирана от  Любомир Панайотов. Той е бивш офицер от военния флот на България, който след пенсионирането си от армията решава да направи малка къща за собственото ни семейство. Е, накрая, по стечение на обстоятелствата, „малката къща“ прераства в къща за гости „Вила Релакс“. Тя е построена изцяло от двете ръце на Любомир Панайотов – от проектирането ѝ и правенето на чертежи до изливането на основите и обзавеждането. Голяма част от последните 7 години от живота си той е посветил на къщата, като я е правил с огромно желание и любов. Всеки малък детайл е измислен и направен от него – с много внимание и старание. Въпреки че живее във Варна, той прекарва голяма част от времето си в къщата, защото именно там се чувства най-добре. За него това е домът, който сам е създал и който желае да сподели с приятни хора. Всичко, което сме написали и качили като снимки отговаря на истината. Елата и се убедете сами. Няма да съжалявате!